Op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Amsterdam net buiten het pittoreske Medemblik ligt een bijzondere plek verscholen; Buitenplaats Medemblik!

In onze boerenversmarkt bent u welkom van woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 én op afspraak, voor de mooiste authentieke producten rechtstreeks van de boerderij en uit de omgeving. Kom langs en ontdek de lekkerste producten van het seizoen, proef de selectie boerenkazen van West Friesland, neem een kijkje op de boerderij en geniet van een kop koffie met wat lekkers in ons museumcafé de Meermin. Dan kunt U gelijk een kijkje nemen in Historisch Museum Medemblik, wat hier in onze boerderij gevestigd is.

Bij Lodge 61 vindt u een ruim assortiment fruit van ons eigen fruit en natuurlijk onze wereldberoemde ( in Medemblik…) honing van onze eigen moestuin en diverse andere gezonde lekkernijen direct bij ons uit de omgeving. Daarnaast hebben we een uitgebreide selectie ambachtelijke producten uit Europa, diverse jams en andere lekkernijen van eigen landgoed en nog meer bijzondere delicatessen.
Laat u inspireren en kom de Westfriese smaak van Buitenplaats Medemblik  beleven bij Lodge 61!

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00