Wanneer was U voor het laatst in de natuur?

Buitenplaats Medemblik ligt vlakbij natuurgebied de Vooroever en toch vlakbij vele voorzieningen en bezienswaardigheden van het pittoreske Medemblik.
Op dit natuurlandgoed met lodges, outdoorlodges en meer,is het hele jaar door de mogelijkheid om comfortabel te overnachten in ruime Lodgetenten of gewone lodges. Of geniet van de rust tijdens een retraiteweekend (www.buitenplaatsmedemblik.nl )
Meer weten? Bel of mail ons gerust!

 

VOOR DE DUIDELIJKHEID: HET HOTEL EN DE OUTDOORLODGES, ZIJN GEWOON OPEN, ENKEL DE CAMPING IS VOORGOED GESLOTEN VOOR PASSANTEN.

LEDEN VAN COUNTRYCLUB LODGE 61 EN VAN GROEPSNATUURKAMPEERTERREINEN ZIJN NOG STEEDS VAN HARTE WELKOM.

Wij zijn het gehele jaar door geopend en zien uw reservering tegemoet.

 

                               Inge en haar familie

Wij bieden verscheidene gloednieuwe, volledig ingerichte verhuuraccommodaties, en er is ons knusse en hippe proefkamer met verschillende streekproducten van eigen erf en uit onze omgeving. Ook worden er excursies en activiteiten georganiseerd zodat je de natuur van dichtbij kunt ervaren( barbequen met onze gerestaureerde electrische reddingssloep op de Groote Vliet bijvoorbeeld).

Op de koegang vindt u  verse producten van eigen erf en uit de omgeving (Kas 16). Is het slecht weer dan kunt u, net als de campinggasten, terecht in onze slechtweer accomodatie. En mocht het echt nodig zijn om te blijven logeren, dan is er misschien wel een plekje vrij in een van onze lodges of safarilodgetenten.

Als we de verhalen uit vervlogen tijden mogen geloven, was Medemblik het Amsterdam van vroeger, nog uit de tijd dat Amsterdam nog geen dam in de Amstel kende en Medemblik de hoofstad van Holland was. Laat je fantasie even de vrije loop. Mensen verdienen er de kost als visser of werkten op het land en ver overzee. Ware avonturiers trokken erop uit voor de walvisjacht in koude wateren.

In het plaatsje Medemblik kunt u nu de rust en ruimte delen met de Medemblikkers. Bovendien staat u binnen 10 minuten op de dijk en heeft u een prachtig uitzicht op de grootste publiekstrekker van Medemblik: het strand en de zee.

Onder het karakteristieke dak van deze enige wieringermeer boerderij op het “oude land”bevinden zich 10 lodges, een groepsaccomodatie en camping ( met glamping), gelegen vlakbij het IJsselmeer en het pittoreske stadje Medemblik. Een uitstekende uitgangspunt voor een kennismaking met het maritieme en landelijke verleden van Medemblik, de plaats waar land en water elkaar al eeuwenlang ontmoeten.
Dat delen we graag met U.

Lekker genieten van het kampvuur bij het ondergaan van de zon.
Tot Medemblik!