Zoals toegezegd hierbij even een reactie naar aanleiding van de fantastische reünie welke wij in het weekend van 18 ; 19 en 20 augustus 2023 met onze hele familie bij jullie hebben mogen vieren.

Wij hebben lang gezocht naar een geschikte locatie. We waren op zoek naar een locatie waar we met veel gasten konden kamperen ; accommodatie beschikbaar was voor familieleden welke geen kampeermogelijkheden (met name de Canadezen) beschikbaar hadden en voldoende ruimte waar we de reünie konden vieren. Alle bovenstaande voorzieningen hadden wij gevonden bij Lodge 61.

Een week voor aanvang hebben wij het draaiboek tijdens een gezellig en constructief gesprek met Inge doorgesproken.

Vrijdagmiddag 18 augustus werden de eerste caravans en tenten bij Lodge 61 opgezet, waarna al snel de eerste koffie met gebak in het zonnetje genuttigd kon worden. Nadat we met z’n allen lekker gegeten hadden van de chinees en de pizza  kwamen de eerste borrels op tafel.

Een deel van de eerste gasten sliepen in tenten en caravans op het grote veld en een deel in de diverse lodge’s; safari lodges en appartementen. Zaterdag ochtend met iedereen ontbijten op het grote campingveld en daarna alles klaarzetten rond het centrale gebouw en de grasvelden eromheen. Om 13.00 ging de reünie met ongeveer 110 personen van start met champagne  een welkomstwoord en koffie met gebak. Daarna hadden we een kennismakingsspel op het grote grasveld. Na het kennismakingsspel onder het genot van een drankje en een hapje gingen we in groepjes bij de diverse zitjes herinneringen ophalen a.d.h.v. foto’s en korte verhalen. Om 17.30 begon de BBQ en rond 21.30 de silence disco.  Zondag ochtend rond 09.30 met z’n allen ontbijten en daarna (helaas) weer opruimen.

Kortom een fantastisch weekend op een fantastische locatie, er zal binnen onze familie nog lang over gesproken worden over deze fantastische reünie op deze prachtige locatie, met name ook door alle Canadezen welke over waren.