fbpx

winnaar loungechair dickensfair bekend!/workshop steigerhouten meubelen maken

winnaar loungechair dickensfair bekend!/workshop steigerhouten meubelen maken

Beste Dickensfairganger en andere geïnterresseerde!

U heeft natuurlijk volop in spanning gezeten over de tijdsduur van de bouw van een steigerhouten loungechair.

 

En de winnaar is….

 

Wim Kool uit Medemblik! Met de juiste tijd van 2 uur en 35 minuten. ( dit is zonder zagen en voorbereiden)

 

We vonden het heel leuk om zoveel reacties te krijgen en willen U graag allemaal uitnodigen tot het volgen van de workshop om ook deze loungechair, of tafel, bank, plantenbak   te maken. Dit kost slechts € 75, een kortingstarief voor onze deelnemers van de actie.

Het materiaal kunt u bij ons inkopen, wij zorgen dat uw materiaal dan hier is. Vooraf krijgt U per mail een deelnamebewijs toegezonden met het bedrag dat U over mag maken( uw betaling is uw borging voor deelname), zodat u zeker weet dat uw deelname geborgd is. Indien uw inschrijving of betaling vóór 8 januari 2020 niet binnen is, gunnen wij uw plek aan iemand anders op de lijst. Wij hopen dat U begrip hiervoor kunt opbrengen.

Desgewenst kunt U ook een bank, stoel tafel of plantenbak maken. Kijkt U eens rond op onze site, dan ziet U alle meubelen wel voorbij komen. Of U komt gewoon langs voor een kop koffie om te kijken of die bank of stoel écht zo lekker zit en of deze ook passend is bij U thuis of op de zaak.

 

11 januari  van 9.00 tot ca 16.00 2020 zal de eerste workshop plaatsvinden bij Buitenplaats Medemblik in de Timmerwerkplaats( bij de stallen). Inclusief koffie, thee, wat lekkers en een echte meubelmakerslunch! U neemt uw eigen gereedschap mee en de planken worden hier ter plaatse door de deelnemers op lengte gezaagd. Het is dus echt dan helemaal uw eigen product.

 

We hebben slechts 8 plaatsen beschikbaar, omdat iedereen zijn ruimte nodig heeft, dus wacht niet te lang met opgeven.

Wij hebben er alvast heel veel zin in en zien uit naar uw komst!

2019-12-21T10:42:51+00:00