Sinds 1 januari 2021 zijn we zorgboerderij (aanvang ontwikkeling 14 april 2017) aangesloten bij Landzijde geworden en sinds vorige week ook goedgekeurd door de Federatie van Landbouw en Zorg. Hier zijn we heel dankbaar voor, want dit is weer een stap in de goede richting. Langzaamaan zijn we nagenoeg circulair en mogen we nu ook voor onze medemens, die een achterstand heeft op de arbeidsmarkt, een warme werkplek zijn. Daar zijn we heel dankbaar voor: www.buitenplaatsmedemblik.nl
De camping hebben we gehalveerd, om zo meer ruimte te kunnen bieden aan onze lange termijndoelen. Zo zijn we nu ook officiële trouwlocatie, waar je buiten( coronaproof!) en binnen in stijl kunt trouwen, jullie feest geven en de gasten die jullie het meest lief hebben, samen met jullie kunt laten overnachten. Om de volgende morgen buiten of binnen met elkaar te ontbijten. Wat een prachtig begin van jullie huwelijk!

Kom en geniet met ons mee van deze paradijselijke plek, al is het enkel om te genieten van een heerlijke kop koffie met een huisgemaakte lekkernij(met dank aan onze dagbesteding).